Zeleni sok i Holivud

Zašto Holivud ne prestaje da luduje za zelenim sokićima

Zeleni sok je zakon za mršavljenje

 

Devedesetih si bio kul ako te na ulici uslikaju sa cigaretom u ruci – a danas nisi kul ako nemaš bar jednu paparaco fotku sa zelenim sokićem. Poznate dame Holivuda već nekoliko godina luduju za ovim napitnom, i to ne bez razloga!

Iako zbog boje izgledaju pomalo gadno, istina je da ovi sokići zapravo imaju jako prijatan ukus ako se pravilno naprave i imaju bezbroj pozitivnih efekata, od kojih je topljenje masnih naslaga verovatno najpopularniji. Gotovo da nema poznate cice koja ne pije zeleni sok, a većina njih za svoju vitku liniju “krivi” upravo ovaj specijalitet.

POGLEDAJTE I

4 genijalna trika za mršavljenje bez dijete i vežbanja

 

Reč je o sokovima koji se prave mahom od voća, ali se dodaje par listova neke zelene listane biljke I kafena kašika nekog hlorofila (iz zelenog lista biljke) u prahu. Na taj način se dobija zelena boja,sa svih hranljivim I nutritivnim vrednostima. Ovakvi sokovi se posebno savetuju ljudima koji imaju problema sa viškom kilograma,anemijomsa problemioma kože ili sa problemom ,imuniteta…., povišenim holesterolom ili manjkom energije, ali i onima koji su malokrvni, pošto zeleno povrće sadrži puno gvožđa I rastvorljivih vlakana i antioxidanata. Zeleno lisnato povrće ( ili njegov prah ) se već dugo svrstava u “supernamirnice” zato što ne sadrži puno kalorija, a ima pregršt korisnih hranljivih materija.

Svi piju zeleni sok …………………….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za više informacija posjetite   https://www.eistria.com

NAPOMENA: Zelene sastojke (hlorofil u prahu) možete naći kod uvoznika “TD-MED”-Bar ; kontakt> +382 69 069 954