BIOAQUA Šampon sa Aktivnim karbonom

10.00 € sa PDV-om

Protiv svraba,opadanja kose i lomljivie kose

Kategorija: .

OPIS:  Izvanredan šampon sa proverenim kvalitetom i stvarnim efektom; 300ml ; Bez PARABENA

*Aktivni Bambusov Carbon,(medicinski ugalj-lužina iz bambusa)

* Kontroliše lučunje ulje na vlasištu glave  i korjenu kose,lijepog mirisa

* Protiv PERUTI i svraba vlasišta,njeguje kosu

* Hrani korijen i kožu na glavi,visoka PH

Karakteristike proizvoda:

Protiv peruti, hranjivi šampon, duboko čisti, osvježavajuća kontrola ulja na koži vlasišta, popraviti oštećenja-lomove krajeva kose često nastala prejakim sunce,fenovima i jakim farbama…, jača koren kose i kosu protiv lomljenja, poboljšati vlaženje,sa dobrom PH rezolucijom pri pranju kose. Jako cijenjen šampon na zapadu  kod žena …

UPOTREBA: Prema dužini kose, uzmite 10 do 20 ml za šamponiranje, nanosi se malo i masirajte nekoliko minuta,poslije pažljivo isperite….Ispiranje kose neka bude  brzo,sistematsko i pažljivo (ne ostavljati tragove šampona na kosi)…

Uvoznik za CG: „TD-Med“-Bar;Šuašnj 67

Kontakt: 069069954; www.tdmed.me

Prizvodjač: „BIOAQUA“;OBO Cosmetics Co,

Ingredients (sastav):No PARABENS, water, sodium laureth sulfate,

sodium dodecylbenzenesulfonate,cocamidopropyl betaine,

cocamide DEA, polydimethylsiloxane, polydimethylsiloxane Alkanol,

polyquaternium-10, citric acid, methylisothiazolinone, Carbon powder,

disodium EDTA, flavor, sodium chloride.

Šta je sastojak *Sodium laureth sulfate ; Dobiva se iz ulja palminih koštica ili kokosovog ulja…Testovi u SAD-u pokazuju da je siguran za upotrebu za potrošače. Ministarstvo zdravlja i starenja australijske vlade i njen Nacionalni program za obavještavanje i procjenu industrijskih hemikalija (NICNAS) utvrdili su da SLES ne reagira s DNK. SLES je jeftino i vrlo efikasno sredstvo za pjenjenje ali da vas na koži nebi  iritiralo preporučuje se pažljivo ispiranje vlasišta.

Šta je sastojak *POLIKVATERIJUM-10

Polikvaternijum-10 je polimerna amonijeva sol hidroksietil celuloze. To je antistatičko sredstvo, sredstvo za stvaranje filmova i fiksativ. Široko se koristi sastojak u svim proizvodima za kondicioniranje kose.

POLIKVATERIJUM-10 je klasifikovan kao:

  • Antistatički
  • Oblikovanje filma( kao zaštite) na kosi

    Šta je sastojak *Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Betainecocoglucoside

    Kokosov betain pripada šećernim tenzidima i zbog svoje pH-vrijednosti između 5 i 6 posebno je podnošljiv za kožu i sluznicu. Unatoč tome što je blag, on je odličan za stvaranje pjene i kao sastojak proizvoda za čišćenje te je tako optimalan za baby proizvode i proizvode za čišćenje za osjetljivu kožu i kosu. Pripisuje mu se i lagano antibakterijsko djelovanje. Kokosov betain nalazi se uglavnom u šamponima, gelovima za tuširanje, losionima za njegu intimne zone, kupkama i tekućim sapunima. Osim toga on smanjuje iritirajuća svojstva drugih tenzida

    šta je sasdtojak *Disodium EDTA

    To je konzervans i stabilizator. Koristi se kao sredstvo koje pojačava stvaranje pene. Kao helatno sredstvo sposobno je da veže metalne jone (npr. natrijum, kalcijum, magnezijum, cink i mnoge druge). Pojačava penetraciju brojnih hemijskih supstanci i spada u grupu tkz. ‘penetration enhancer’. Koristi u kozmetičkoj industriji u različite svrhe. Beli, sjajni prah, bez mirisa, lako je rastvorljiv u hladnoj vodi.Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Kao helatno sredstvo koristi se kao stabilizator i sinergist antioksidansa. Reaguje sa metalnim jonima i onemogućava njihovo učešće u oksidacionim procesima. Pored etilendiaminotetraacetatne kiseline (EDTA) ili njenih soli (Na2EDTA, Na4EDTA) u koncentraciji 0,002-0,5%, često se koristi i limunska kiselina (1%). Na tržištu se mogu naći pojedinačni antioksidansi ili kombinacije više antioksidanasa sa helatnim sredstvom Primena: Nalazi široku primenu: za stabilizaciju i/ili pomoć u očuvanju svih vrsta kozmetičkih proizvoda kao što su kreme, losioni, šamponi, regeneratori, proizvodi za šminkanje, proizvodi za zaštitu od sunca